Hoe komen de food-foto's tot stand?

Stap 1:
Kennismaking met het product en bedrijf.

Graag neem ik een uurtje tijd om samen met u te bespreken wat er precies op de foto moet komen staan en welke boodschap u aan uw klant mee wilt geven. Wellicht hebt u al zelf ideeen over de sfeer en uistraling, anders kan ik een aantal proeffoto's maken zodat u goed een keuze kunt maken. Dit is ook het moment waarop we samen beslissen over de te gebruiken accessoires - u kunt gebruik maken van mijn collectie of van datgene wat u zelf als bedrijf al in huis heeft (zeker waar voor de restaurants!). Als er iets speciaals aangeschaft moet worden, zijn de extra kosten voor uw rekening.

Aan de eigenaren van Dijkstra state heb ik keuze uit drie verschillende mogelijkheden voorgelegd voor hun rundvlees. Hen sprak het tafereeltje met groente op achtergrond het meest aan. Het winkel verkoopt ook veel andere producten uit de streek waar ik gebruik van kon maken.

 

Stap 2:
Daadwerkelijke fotoshoot.

De fotoshoot kan op de locatie of bij mij thuis, we moeten dan afspraken maken over hoe en wanneer de producten opgehaald of geleverd worden. U mag het volledig aan mij overlaten of aanwezig zijn bij het opbouw van de set zodat u mee kunt denken.

In de set voor rundvleesfoto's van Dijkstra state heb ik vooral de groente gebruikt die ze in de winkel verkochten, aangevuld met wat verse bloeiende kruiden uit mijn eigen tuin.

Stap 3:
U krijgt de afgesproken aantal foto's digitaal geleverd. Dit kan online of in persoon (evt. ook per post) op een USB-stick of SD-kaartje.

Meer foto's van de Dijkstra State kunt u zien onder deze LINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

   
 

 

 

 

Recepten
Contact
Receptenontwikkeling