Food styling en fotografie

Een plaatje met het eten mag een verhaal vertellen: rustiek, ouderwets, vrolijk, eigentijds, kleurrijk, pakkend, maar moet altijd wel zo smakelijk zijn dat je er een stukje van wil proeven of zin krijgt om er een gerecht van te maken. In goed overleg komen we samen tot een verhaal en uitstraling van de food foto's die overeenkomen met wat uw bedrijf naar buiten brengt en waar het voor staat.

Wat ik te bieden heb zijn diensten van foodstyliste en fotograaf in een, waardoor er goed afgestemde, originele en eigentijdse foto's ontstaan.

In foodstyling gebruik ik minimale middelen om het plaatje compleet en smakelijk te presenteren, dus geen lijm vermomd als melk, maar wel goed doordachte accessoires, belichting en zorg voor het product zodat het van zijn beste kant op de foto komt.

Hier is een voorbeeld van hoe de samenwerking tot stand kan komen, maar er is altijd ruimte voor maatwerk en creativiteit. Ik doe dit werk omdat ik er veel plezier van heb!

 

Tarieven:

30 euro per foto met minimale afname 15 foto's

Foto's worden digitaal in grote resolutie geleverd met volle rechten, de prijs is all-inclusive (voorbereiding, bewerking, evt. reiskosten en dergelijke)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

   
 

 

 

 

Recepten
Contact
Receptenontwikkeling