14 april 2012

Eton mess

Ik blijf voorlopig bij de aardbeienthema. Dit eenvoudige Engelse dessert is alles wat je van een dessert verwacht: romig, zoet, fris, fruitig en knapperig. Ook leuk om met kinderen te bereiden en dan vooral de naam de eer te doen: maak er een mooie mess van!

Genoeg voor 4 royale porties

250 ml slagroom, goed gekoeld
400 g aardbeien
3-4 schuimgebakjes (meringues), naturel
1 eetlepel poedersuiker

Klop de slagroom met poedersuiker, verkruimel de schuimgebakjes. Aardbeien wassen, schoonmaken in in partjes of plakjes snijden.

Voor de nettere presentatie mogen de ingredienten in lagen in glazen,

anders gewoon door elkaar mengen en smullen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

   
 

 

 

 

Producten
Links
English